HOME
OVER ONS
NIEUWS
BUSHCRAFT
SURVIVAL
VOEDING
MET KINDEREN
WORKSHOPS
JAAROPLEIDING
AGENDA
GASTENBOEK
IN DE MEDIA
SITEMAP
LINKS
FAQ
CONTACT

Workshops

 

Naast ons actuele programma aanbod kunnen we ook andere activiteiten organiseren. Hieronder staan uiteenlopende programma's die in het verleden door ons zijn uitgevoerd, maar momenteel niet op onze agenda staan. Mocht jouw gewenste programma er niet bij staan dan kan er een programma op maat worden gemaakt.

 

De workshops die wij aanbieden kunnen geboekt worden bij een deelnemersaantal vanaf zes personen of een betaling gelijk aan dit aantal. Tevens is het mogelijk om van verschillende workshops een dag-, weekend- of weekprogramma samen te stellen. Stuur ons een e-mail met uw wens, het aantal personen, de gewenste datum en locatie. Vervolgens kunnen wij een offerte opstellen. Wilt u graag activiteiten uitvoeren die niet op deze pagina staan vermeld? Laat het ons weten zodat we kunnen kijken of uw wens te realiseren is.

 

Ook bieden wij je de mogelijkheid om zelf een workshop of programma in onze agenda te plaatsen. U kiest zelf de datum uit die wij vervolgens, mits het uitkomt, in onze agenda publiceren. Dit kan voor een dagdeel, dag of zelfs meerdere dagen zijn. Zo start u zelf een cursus en wanneer er voldoende aanmeldingen zijn dan gaat het programma door.


 

Natuurlijk navigeren

 

 WORKSHOPS
 INFO
 Vuurboog maken                            
 klik hier
 Bomen en struiken 1 (winter)
 klik hier
 Bomen en struiken 2 (zomer) klik hier
 Bushcraft cooking klik hier
 Bivak klik hier
 Spoorzoeken klik hier
 Weerkunde klik hier
 Shamanistisch reizen
 klik hier
Wildernisschool Outback | kvk: 24489991  | info@wildernisschool.nl