HOME
OVER ONS
NIEUWS
BUSHCRAFT
SURVIVAL
WILDE VOEDING
JAAROPLEIDING
WILDERNISREIZEN
KIDS
SJAMANISME
OP AANVRAAG
AGENDA
GASTENBOEK
LINKS
FAQ
CONTACT

Sjamanistisch reizen


Sjamanisme is het oudste en meest oorspronkelijke pad van geestelijke ontwikkeling dat de mens kent. Veel natuurvolkeren hebben nog steeds een sjamaan. Een sjamaan is in staat om naar de geestenwereld toe te gaan of zoals wij het vaak noemen een veranderde staat van bewustzijn of trance. Daar werkt hij op zielsniveau door even één te worden met het onderbewustzijn van de cliënt waar hij de innerlijke balans kan herstellen.

Tijdens de workshop sjamanistisch reizen leren jullie zelf naar die veranderde staat van bewustzijn te “reizen”. Dit gebeurt stap voor stap en vooral het terugkomen naar deze realiteit wordt heel zorgvuldig begeleid. Mark zal jullie via een ritueel met de drum of ratel hiermee helpen. Daarbij is hijzelf grotendeels het hele weekend in die staat van bewustzijn en kan hij iedereen begeleiden zodat alles veilig en verantwoord is en juist om deze reden zullen er maar weinig deelnemers aan deze workshop kunnen deelnemen. Eenmaal in deze staat van bewustzijn is het mogelijk je eigen krachtdier te ontmoeten die eigenlijk jezelf is in die andere staat van bewustzijn. Jouw innerlijke zelf heeft de vorm van een dier aangenomen, is pure liefde en heeft geen enkel last van oordelen, denkpatronen of associatie opgedaan tijdens je leven. Daardoor kan je krachtdier je een zuiver antwoord geven op alle vragen die je hem of haar stelt in die staat van bewustzijn. Tevens leren we je te “reizen” door het lichaam van een andere deelnemer waarbij je leert zien wat anders is dan misschien wenselijk zou zijn en indien toegestaan er eventueel iets aan te kunnen veranderen. Dan vindt er een heling plaats.

 

 

 OVERIGE INFORMATIE
 Locatie            
 Nederland, Oosterhout                                           
 Data

 25 t/m 26-11-2023

 Tijdsduur

 zaterdag 9.30 uur t/m zondag ±17.00 uur

 Kosten

 € 425,- per persoon

 Aantal deelnemers minimaal 6 - maximaal 10
 Inclusief alle maaltijden, koffie, thee en water
 Aanmelden

 klik hier

 

 

Cursusinhoud

  • contact maken met je krachtdier
  • leren vragen te stellen aan je krachtdier
  • door de informatie die je ontvangt leer je inzicht te krijgen in de astrale werkelijkheid
  • veilig sjamanistisch leren reizen door jezelf en een ander

 

Citaat uit ons gastenboek.

 

16-10-2013 | Een toegankelijke workshop in een gemoedelijke sfeer. Geschikt voor diegene die eens kennis wil maken met de mogelijkheden van shamanisme. Zelf had ik al wat ervaring met shamanisme, en toch heeft deze workshop mij veel nieuwe inzichten gegeven. Om je zo goed mogelijk open te stellen is het belangrijk om verwachtingspatronen los te laten en niet sceptisch te zijn. Ook is het handig als je je gedachten kunt uitschakelen (meditatie). Een ervaren shamaan zorgt voor de juiste sfeer en begeleidt je tijdens je innerlijke reizen, en de terugkeer naar de fysieke wereld. Als het je lukt, gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor je open en heb je een onvergetelijke ervaring, waarin je veel over jezelf hebt geleerd. André

 

 

   

Wildernisschool Outback | kvk: 24489991  | wildernisschool@gmail.com